Tuesday, July 21, 2009

Esküvő

Igen, ez a változás természetesen érinti az esküvődet is, de ha az esküvőipar is szinte percenként fejlődik, ha napról napra újabb ötletek és megvalósítások látnak napvilágot, akkor miért szerveznéd az esküvődet most is úgy, azon az elven, ahogyan tette azt a barátnőd 2 éve vagy tették a szüleid néhány tíz évvel ezelőtt?

Az esküvő szervezést is hozzá kell igazítani a változáshoz!

Nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyen tökéletes az esküvőd. De mi kell ehhez? Hogyan érhetsz el fergeteges hangulatot? Esküvő szolgáltatók interjúi között számtalan meglátás olvasható:

"A menyasszonyon és a vőlegényen. Ezt nagyon komolyan mondom! Ők a főszereplők. Mindenki Őket nézi, ha valami nem stimmel velük kihat az egész lakodalomra. Mindig azt mondom: Érezd jól magad, a többi a vőfély dolga! Főleg azoknak szól, akik maguk szervezik az esküvőt. Ezt bővebben a vofelymegoldas.hu oldalon, illetőleg hírlevelemben szoktam kibontani."

"Úgy gondolom legfőképp, az ott szerepet kapó emberek munka végzésén, illetve, kompromisszum, és probléma megoldó képességén!
Természetesen, nem hagynám ki, a vendégek hozzáállását sem, de úgy érzem, ez egy más kérdéskőr."

"Az esküvő egy összetett dolog. Jónak kell lenni a konyhának, a zenének, a vőfélynek. Nem szabad görcsösen forgatókönyvekhez ragaszkodni, ugyanis a forgatókönyveket az élet írja."

Olvasd el Reflek Duó Esküvői zenekar hogyan vélekedik erről.

No comments: